Knip Enzo 
Knippen Kleuren Stylen
 

bestel met gemak uw favoriete salonproducten

Webshop Knip Enzo

webshop

Orchid Natural Haircare

is nieuw, puur vegan en exclusief voorzien van het extract van de orchidee – de hoog sensitieve bloem die alleen bloeit onder de meest ideale omstandigheden.

Youcare

Een compleet haarverzorgingsconcept. Artistique heeft een complete productserie ontwikkeld speciaal voor de individuele haartypen. De unieke formule met Arganolie verzorgt en voedt het haar zonder het te verzwaren.

Youstyle

De stylinglijn die elk denkbaar kapsel mogelijk maakt. Om het haar perfect vorm te geven, heeft u de juiste stylingproducten nodig.

Silver Shampoo's

Door de hoge concentratie pigmenten matteert en neutraliseert deze sterk geconcentreerde verzorgende shampoo de ondergrondkleur en zorgt daarnaast voor een diepe reiniging.

Color Refresh Shampoo's

Verzorgende shampoo om elke haarkleur te laten schitteren en een prachtige glans mee te geven. Ze revitaliseren en versterken de kleur van natuurlijk en gekleurd haar. Color Refresh Shampoo is verkrijgbaar in 5 tinten: Red/Violet, Copper, Red, Fuchsia en Brown.

Male Co

Een serie ontwikkeld door Artistique, speciaal voor het haar van de man. Hair Care-producten: deze houden het haar en de hoofdhuid in topconditie. Styling-producten: creëer een individuele look met een passende styling. Grooming producten: houden de huid van de gladgeschoren man in topconditie - evenals de huid en baard van de man die met een volle baard door het leven gaat.

Tools

Stijltangen krultangen en (warmte)borstels. Met merken als; Max Pro, B.R.U.S.H en MOHI.

Haarbanden

Unieke handgemaakte haarbanden. Verschillende soorten en stijlen. neem een kijkje!

Borstels

Verschillende borstels. Toupeer borsteltje, fingerbrush, bff brush en nog meer. Merken Olivia Garden, MOHI, Maxpro en sibel.

Acties

Pakket voordeel.